Troslæren

EN NY ÅBENBARING

Her vil vi gerne fortælle om FFWPU’s grundlæggende troslære, kaldet "De Guddommelige Principper", eller bare ’Princippet’. Budskabet bygger på en åbenbaring, som Pastor Sun Myung Moon modtog som ganske ung, samt den indsigt, han gennem sit lange liv fik som svar på sine utallige bønner. Princippet illustrerer et verdensbillede uden sidestykke, ny kosmologi, nyt livssyn, ny forståelse af Guds forsyn og menneskets historie.

UNIVERSELT PRINCIP

Princippet giver en helt ny indsigt ind i Guds natur og Hans kærlighed og forhold til menneskene, herunder en realistisk beskrivelse af Syndefaldet, som blev årsagen til en smertelig adskillelse fra vores Himmelske Forælder og begyndelsen til menneskets lidelse og ulykkelige søgen efter sand kærlighed og fred. Det er også et integreret princip, som favner alle de store religioners og filosofiers grundregler samtidig med at bevare deres unikke karakteristika.


TRO OG VIDENSKAB

Princippet viser os et helt unikt verdensbillede bygget på universets grundlæggende fysiske principper samt en parallel åndelig virkelighed med åndelige principper, en detaljeret gennemgang af Guds forsyn i verdenshistorien, dvs. hvordan Han har arbejdet bag historiens kulisser, hvorfor Jesus blev født og hvad frelse i det hele taget betyder. Dette er gengivet på et tidssvarende sprog, som forener tro og videnskab.

 

DP series
TROSLÆREN "PRINCIPPET" PÅ DANSK
Her er hele troslæren, "PRINCIPPET"
SOM PDF-fil,
Den kan også købes i bogform hos FFWPU Danmark eller online>
DP series
iPeace TV
Divine Principle Lectures Series - Foredrag på engelsk
ved Dr. Tyler Hendricks
Play All
TROSLÆREN I EN NØDDESKAL: Pastor Lars Bruun de Neergaard præsenterer her sine personlige refleksioner over troslæren og opsummerer nogle væsentlige karaktertræk: "I min optik er FFWPU´s troslære - De Guddommelige Principper - helt enestående. Den er en ny åbenbaring og gave fra Gud givet gennem Pastor Moon og et nyt revolutionerende budskab til vores moderne tid, hvor vi har brug for at forstå åndelige sandheder på en rationel og logisk måde.
...Fortsæt